Ni behöver uppdatera er mjukvara, PC Meter Connect (PCMC). Ni har PCMC installerad på er dator för uppkoppling av er frankeringsmaskin.

Uppdateringen är obligatorisk och behöver slutföras senast den 30 juni 2020. Efter detta datum kommer din frankeringsmaskin att låsas om den försöker att ansluta. När er frankeringsmaskin blir låst kan ni bland annat inte ladda ner nytt porto. Det är därför av största vikt att ni väljer ett av två alternativ nedan.

Lösning 1 – Uppdatering av PCMC mjukvara

Programuppdateringen är kostnadsfri. Senaste version som behövs är version 05.00.0081. Uppdatering och instruktion finns här. Uppdateringen kräver administratörstillträde till datorn som programvaran är installerad på. Kravet för datorn är Windows 8 eller 10 med de senaste servicepaketen, till och med Win 10 v1803. Vänligen kontrollera om din dator uppfyller dessa krav.

Lösning 2 – SmartLink (rekommenderad lösning)

PCMC har ersatts av en SmartLink. Det är en adapter som kopplas till frankeringsmaskinen och ger den tillgång till internet, antingen trådlöst eller via kabel. SmartLink är en enkel och smart produkt som gör er anslutning digital. Den används för enkel nedladdning av porto, programuppdateringar och uppdateringar av priser. Denna lösning kräver ingen dator.

Beställ er SmartLink i vår webshop så erbjuder vi 100 kr rabatt. Ordinarie pris är 950 kr. Er order måste läggas senast den 18 juni för att vi ska kunna garantera leverans innan den 30 juni.

För beställning och mer information om SmartLink besök vår webshop.

För PC Meter Connect instruktioner, klicka här

Kontakta Oss